Mario Van Gasse | Bekijk CV

MARIO VAN GASSE

mario.van.gasse@forsite.be 
gsm: +32 (0)495 59 49 48

Mario is bijna 25 jaar actief als corporate finance adviseur, CFO, ondernemer en bestuurder, zowel in start-ups, KMO’s als in grote internationale organisaties.

Hij combineert een solide operationeel-financiële expertise met een no-nonsense, realistische en hands-on persoonlijkheid en aanpak.

Hij heeft 10 jaar doorgebracht bij Arthur Andersen en Deloitte in Audit en Corporate Finance. Zijn expertise betrof voornamelijk due diligence, koop-en verkoopmandaten, private plaatsingen en haalbaarheidsstudies.

Mario was daarna mede-oprichter van Vivaboxes, een zeer succesvolle venture in cadeaubonnen. Mario was aandeelhouder, lid van de raad van bestuur, CFO en verantwoordelijk voor de internationale roll-out in de VS, Canada, Australië en tal van Europese landen.

Mario trad vervolgens op als CFO en M&A Director (ad interim) in portfoliobedrijven van nationale en internationale private equity spelers.

 

  Wim Folens | Bekijk CV

WIM FOLENS

wim.folens@forsite.be
gsm: +32 (0)495 59 49 52

Wim is bijna 25 jaar actief als corporate finance adviseur, CFO en vennoot van middelgrote ondernemingen.

Hij staat voor een persoonlijke en geëngageerde benadering en directe aanpak.

Hij werkte 12 jaar bij Arthur Andersen en Deloitte in Audit en Corporate Finance. Zijn expertise betrof voornamelijk koop-en verkoopmandaten, MBO transacties, en business en financial modelling en waarderingen.

Hij was 4 jaar CFO (en Corporate Secretary) van Accent waar hij het reporting systeem opzette en verder automatiseerde en tevens verantwoordelijk was voor overnames. Hij realiseerde 4 overnames in binnen- als buitenland.

Wim vulde in de voorbije jaren functies in als M&A Director (ad interim), Advisor to the Board of Investment Partner in portfoliobedrijven van nationale en internationale private equity spelers zoals Massive, Accent / House of HR, Origis, Univeg etc.

 

  Dries Bossuyt | Bekijk CV

DRIES BOSSUYT

dries.bossuyt@forsite.be
gsm: +32 (0)478 38 93 96

Dries is reeds 25 jaar professioneel actief als professioneel dienstverlener, bedrijfsleider en ondernemer.

Als veteraan van vele oorlogen is hij recht-door-zee als het kan en diplomatisch als het moet, maar steeds volgens plan.

Hij startte bij Arthur Andersen en richtte vanuit de auditdivisie de afdeling Corporate Finance op. Hij leidde de activiteiten van deze afdeling die zich toelegt op eenmalige opdrachten van strategisch-financieel belang (waarderingen, M&A, financiering, IPO…).

Hij verliet Arthur Andersen als vennoot in 2000 om een industriële uitdaging aan te gaan bij de Associated Weavers-groep. Na een korte periode als CFO was hij er algemeen directeur en gedelegeerd bestuurder. Hij laveerde de beursgenoteerde onderneming door woelige wateren van herstructurering en optimalisering om ten slotte een belangrijke stap te zetten in de consolidatie van de Europese tapijtsector door de verkoop (en ermee gepaard gaande delisting) van Associated Weavers aan de Beaulieu groep.

In 2008 was hij mede-oprichter van Origis Energy, een internationaal ontwikkelaar, financier en beheerder van grootschalige zonne-energie projecten. Hij bouwde Origis mee uit tot een gereputeerde en toonaangevende speler in zijn niche. In 2013 verliet hij Origis als actief vennoot wegens het tot stilstand komen van de markt voor grootschalige zonne-energie projecten in Europa. Hij is bestuurder in verschillende vennootschappen in de hernieuwbare energiesector (zon en wind).